За нас

Фирма Таргет Медия Груп ЕООД представя, дистрибутира и сервизира специализирана индустриална и професионална почистваща техника, произведена от водещи в сектора европейски и американски производители като: GHIBLI&WIRBEL, PROFI EUROPE, MASTERVAC, RUG DOCTOR, LINDHAUS, KRAUSEN, SANTOEMMA. Основна цел на фирмата е предлагане на уникални, икономични и високоефективни машини за почистване във всички сфери на икономиката – фармацевтични и козметични производства, електроника, хранително-вкусова индустрия, болници, фирми за професионално почистване, промишлени предприятия, хотели, кухни, държавни учреждения, административни сгради и др.

В зависимост от специфичните нужди на клиента ние предлагаме машини за основно и поддържащо почистване на твърди и текстилни подови настилки, тапицерии и други.

Нашите прахосмукачки и машини са произведени от висококачествени материали, безопасни за околната среда. Те са ергономични, надеждни, лесни за използване и поддръжка, съобразени с международните норми на безопасност. Висококвалифицираният екип на фирмата е готов да откликне незабавно на нуждите на своите настоящи и бъдещи клиенти, създавайки коректни и дълготрайни партньорства с тях.